Aankomst Johannesburg

Na een voorspoedig reis kwamen we aan in Johannesburg. Wat gaan we hier doen en waar moeten we naar toe! We hadden namelijk nog geen slaapplek, geen vervoer en geen idee waar we heen moesten.
We liepen de prachtige, indrukwekkende ronde aankomsthal in. Zou er iemand een bordje met onze naam omhooghouden? Helaas!
Toch voelde ik meteen: Hier moeten we zijn! God liet me voelen dat het goed was. Ik werd op dat moment zo blij van binnen, een beetje lastig uit te leggen misschien, maar het was een bijzonder moment. Later ben ik nog met Luca terug gelopen en heb samen met hem rond gedanst in de grote hal. Een tijd van nieuwe vrijheid is aangebroken, het nieuwe avontuur is begonnen!
We zijn begonnen met een auto te regelen, een witte toyota corolla. Gelukkig paste alle koffers erin. Daarna nog even naar de MTN shop om internet en telefoon te regelen. Ondertussen was Bram nog even langs het verhuurbedrijf gegaan om ons nieuwe telefoonnummer door te geven. Wij waren alvast naar de auto gegaan om nog even te kijken hoe de kinderen er ook nog bij konden :) 4 kinderen op de achterbank met nog 3 koffers. Het ging allemaal net.
Even later kwam Bram er ook aan en had hij inmiddels een plekje voor ons om te slapen. 7 km van het vliegveld af. Daar zijn we heen gereden en hadden we een heerlijk plekje voor de nacht.
De eerste warme douche was ook erg genieten, lekker even haren wassen en genieten van het water wat er met volle kracht uit de kranen komt!
's Ochtends kregen we een super ontbijt, zo'n lekker ontbijt was toch wel heeeel lang geleden!

Reacties

Populaire posts van deze blog

Verhuizen...

Fiona d'r nieuwe jurk