Nederland

Een week geleden dachten we nog langer te kunnen blijven, maar doordat ons visum toch echt niet verlengd werd moesten we vertrekken. We hebben het voor bijna iedereen geheim gehouden omdat we graag als verrassing op de bruiloft van (mijn broer(-tje))Diederik en Sandra wilden zijn.
We hebben heel wat afgebeden en afgevraagd; Heer wat moeten we doen, vertel het ons! We hebben vliegtickets bekeken en dit vliegticket was wel heel goedkoop! Het scheelde de helft van de prijs en dat scheelt een hoop op 7 tickets!
Dus wij vertrokken deze morgenvroeg met de auto weer naar Johannesburg. Op naar vrienden die we daar ook nog maar een paar keer gezien hadden en net hadden leren kennen. Daar kwamen we 8 uur later aan en hebben we nog even gezellig wat gedronken en geklets en zij bracht ons weg naar het vliegveld. De auto hebben we bij hun achtergelaten.
Bij het inchecken bleek dat we heel wat kilo's te veel mee hadden, maar hij kon ons aan. Dacht nog even na en zij verder niks, hij liet al onze spullen zo door gaan! Lisa bad ondertussen dat onze spullen allemaal veilig aan zouden komen. Dus zij was erg happy om de spullen allemaal terug te zien in Brussel.
Na ongeveer 17 uur met overstappen kwamen we aan in Brussel, daar zouden we de trein pakken naar Culemborg.
Dus we dachten we betalen even de treintickets, maar toen bleek dat er te weinig op de betaalrekening stond... Hadden we dus even niet goed gecheckt, gelukkig hadden we nog dollars op zak, maar die moesten we eerst even omruilen voor euro's. Inmiddels weer een poos later konden we toch om 16:15 de trein halen. Na een aantal keer overgestapt te zijn kwamen we rond zeven aan in Culemborg!
Daar stonden Chris & Petra en de kids ons al op te wachten. Een warm welkom kregen we daar! Inmiddels waren de kids helemaal op, en na nog wat gegeten te hebben zijn ze allemaal in bed gestopt en hebben we heerlijk geslapen.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Verhuizen...

Fiona d'r nieuwe jurk