Tweede week


En dan is er al weer een week voorbij. We zitten inmiddels ook alweer een ruime week bij Noah's Ark op het terrein en zijn de buren van mijn lieve vriendin Reny en haar dochter Suzannah.
Vorig weekend hebben we vooral rustig aan gedaan en gewoon eens wat rondgekeken hier. We zijn begin van de week druk geweest met meubels verzamelen en kookspullen regelen. Uiteindelijk konden we halverwege de week zelf koken in ons eigen huisje. Je hebt hier toch echt wat meer tijd nodig om alles te regelen en voor elkaar te krijgen. Op dit moment hebben we nog geen koelkast, elke keer hopen we dat het toch vandaag komt... maar helaas vandaag nog niet, morgen dan maar :)
Je leert misschien ook wel weer een hoop geduld hierdoor.
Bram heeft van de week naar de computers van de primary school gekeken. Ze moeten allemaal nagekeken worden en kijken wat er nog van doet, want over 1 week beginnen de scholen weer. Het is dan de bedoeling dat de computers op de secundary vocation school klaar staan. Maar je staat dan voor allerlei raadsel, minder harde schijven dan kasten voor de pc's. Intern geheugen??? Ook niet overal aanwezig, en waar het dan blijft. Waarschijnlijk hebben de dieren het opgegeten...
Zo kom je allerlei dingen tegen, waar je in Nederland niet zo tegen aan zou lopen.
Met de kinderen heb ik een aantal keer bij de baby's gekeken en af en toe bij de peuters gaan spelen. We gaan ook regelmatig even bij Bram kijken, in dat lokaal staan ook muziekinstrumenten en dat vinden ze toch ook wel erg leuk.
Deze week zijn we ook voorzichtig aan weer begonnen met schoolwerk, de één vindt dat leuker dan de ander.
We hebben een gitaar geleend van Reny zodat we elke morgen lekker even kunnen zingen met elkaar. Zo beginnen we elke dag met elkaar en met God, erg mooi om zo de dag in te gaan.
Rosa is van de week ook weer gevallen op de lip, maar deze keer in het midden. Ook deze keer geneest het super en heeft ze er bijna geen last van.
Rosa en Luca zijn deze week ook ziek geweest, maar ook dat lijkt nu over te zijn. Hopelijk krijgen de andere meiden er geen last van.
We genieten hier enorm van het weer en zijn blij met hoe God elke dag weer zo goed voor ons zorgt.
Bram heeft weer wat foto's toegevoegd, dus daar kun je verder kijken en lezen wat we zoal gedaan hebben.

Groetjes van de Quany's

De foto's zijn als het goed is onder de zelfde link te vinden van de vorige blog.

Reacties

Anoniem zei…
Dag Bram, dag Alieke, dag lieve kinderen,

We hebben je blog gevonden(!) en kunnen het zo met jullie meebeleven.

Op afstand, weliswaar. Maar toch dichtbij.

Met een vriendelijke groet uit een zonnig Middelburg,
Willy en Sjaak de Muijnck
Broom zei…
Leuk om ook berichten uit Zeeland te ontvangen; Hartelijke groeten van ons allemaal!

Populaire posts van deze blog

Verhuizen...

Fiona d'r nieuwe jurk