Eerste week


We zijn inmiddels een week in Uganda, en het begint allemaal een beetje te wennen. We zijn begonnen in een guesthouse, waar we even bij konden komen van de reis. De reis ging voorspoedig, maar was toch wel erg vermoeiend.

Inmiddels hebben we alweer een paar dagen internet, maar wel beperkt. We zijn wel weer bereikbaar.
Sinds gisteren zijn we de buren van Reny geworden en zijn we dus toch bij Noahs Ark op het terrein terecht gekomen, iets wat we van te voren niet bedacht hadden. Maar dat is ook het leuke van op reis met God gaan.
Bram heeft inmiddels wat foto's geplaatst van de eerste week.
Vorige week hebben we ook een wondertje meegemaakt wat ik jullie niet wil onthouden. Rosa was van een trapje afgevallen van de veranda en ja hoor ze had weer een tand door de lip. Sommige van jullie kunnen vast de vorige keer nog wel herinneren, en het lidteken daarvan is ook nog zichtbaar. Dus nu weer, maar ja geen dokter in de buurt. Gelukkig hebben we wel een veel betere dokter in de buurt. We hebben er voor gebeden, en de volgende dag was het amper zichtbaar! Echt super dat God ook in die 'kleine' dingen voorziet.
Vandaag hebben we kennis gemaakt met de huisdieren hier, de aapjes kwamen even in de achtertuin. De kinderen (en wij stiekem ook :))vonden dit natuurlijk erg leuk en spannend. Lisa wilde meteen alles dicht doen, zodat de apen niet in het huis zouden komen.
Warm water hebben we niet in ons huisje, dus vanavond zijn alle kinderen even in bad gegaan. Nou ja, bad is misschien iets teveel gezegd, maar ze hadden er geen moeite mee.

Nogmaals de link met de foto's; in dit album zullen we proberen regelmatig meer foto's toe te voegen.

Reacties

Petra zei…
Hey Quany's. Wij hebben zojuist met Jens en Laura uitgebreid jullie foto's bekeken en alle verhaaltjes erbij voorgelezen. Wow, we zijn heel erg onder de indruk hoor. Wat een prachtige natuur bijvoorbeeld! Ook de man met pijl en boog was heel spannend. Onze kids hadden allerlei vragen; Waarmee jullie je billen afvegen bijvoorbeeld. Nou, vertel het maar ;-) Laura zei dat de kinderen die daar wonen eerst ook wit waren maar dat ze daar helemaal zijn "aangebrand"door de zon, hahaha
Ha lieve mensen, wat geweldig, die foto's!!! Erg leuk om jullie verhalen te zien en te lezen. Boas, Fera en ik hebben zitten meegenieten.
Liefs van hier
Anoniem zei…
Beste quanny's,

We hebben ontzettend genoten van de foto's. Evert Jan herkende er heel veel van (van zijn reis naar Kenia). We zijn stiekem wel een beetje jaloers. Jullie ontvluchten maar weer net de vrieskou. We kijken uit naar meer blogdingen. en volgen jullie op de voet (was het maar waar...). Trouwens we schrijven dit vanachter de computer. Die nu heerlijk aangesloten zit op een enorm scherm. Jullie hebben ons verpest voor het leven. We kunnen nu nooit meer terug naar die beeldbuis:). Heel veel plezier daar, Gods zegen en tot de volgende blog.

Lieve groetjes,

Evert Jan, Roelien en Ilja
Esther zei…
Leuk om de foto's te zien zeg! Heel leuk om jullie zo te volgen!!
Ik kijk al uit naar de volgende foto's ;-).
Groetjes, Esther

Populaire posts van deze blog

Verhuizen...

Fiona d'r nieuwe jurk