Derde week


Dan hebben we er al weer 3 weken op zitten, afgelopen week hebben jullie al kunnen lezen dat we vooral druk waren met het herstel van Luca en met Bram z'n kies.
Gelukkig ging het aan het eind van de week allemaal een stuk beter. Zaterdag heeft Luca z'n laatste antibioticashot via het infuus gehad en mocht hij er ook uit. Luca had al een mooie pleister thuis uitgezocht van Ice age dus die mocht erop.
Afgelopen week is Lisa ook weer 2 tanden armer, de eerste kwam eruit met een hap in een appel. Ze had zo'n zin een een appel, maar bedacht niet dat haar losse tand er dan wel eens uit zou kunnen gaan. De volgende dag was ze met Luca aan het spelen en hield ze het draadje van de zaklamp in haar mond. Nou ja je kunt wel raden wat er toen gebeurde :) Luca trok aan de zaklamp en er was weer een tand uit. Het is nu een heuse parkeerplaats geworden.
Zondagmorgen zijn we lekker op de boda gestapt en naar African Village gegaan, daar worden 900 weeskinderen opgevangen. We hebben ze niet gezien, want dat was net op een ander stukje. Daar hebben we heerlijk gezwommen, even lekker genieten van het weertje en het water. Het was een waar vakantiepark. Het was er echt allemaal zo mooi en netjes. Helaas moesten we op het eten wel een paar uur op wachten, echt Ugandees zullen we maar zeggen. Gelukkig was het eten wel de moeite waard om op te wachten.
Helaas zijn we allemaal wel ergens verbrand, de zon was toch nog een stukje intensiever dan we hadden gedacht. 3 keer insmeren is dan toch nog niet genoeg.
Bram is vandaag met Venna naar de winkels geweest en kwam thuis met o.a. 3 jurkjes. De meiden waren helemaal happy!
Veel aan de computers heeft Bram afgelopen week niet gewerkt, maar ja dat heb je als je in de malaise zit :) De kinderen testen de spelletjes wel uit die op de computers worden gezet, even kijken of ze echt leuk zijn voor kinderen.
Gelukkig zijn er als het goed is andere computers onderweg, het duurt waarschijnlijk een maand of 2, dus wij zullen dat hier niet meer meemaken denk ik.
De foto's worden ook weer bijgewerkt, dus nog even de link:

Reacties

Oma zei…
Je wordt steeds mooier Mona Lisa!

Populaire posts van deze blog

Verhuizen...

Fiona d'r nieuwe jurk