Pasen en toch geen voorjaar??

Het blijft toch gek al die liedjes die de kinderen dan omstreeks pasen leren; weet je dat de lente komt... En hier, hier begint de winter, niet zoals we die in Nederland kennen... maar het kan wel wat kouder worden. We hebben het nog niet echt gemerkt, want we vinden het weer tot nu toe heerlijk. De kinderen zwemmen elke dag even in het zwembadje en warmen daarna lekker op in het zonnetje.
Gisteren zijn we verhuisd naar het grotere huis, erg fijn om een eigen plekje te hebben. We hebben ook weer voor het eerst zelf gekookt en gewoon in de keuken aan een echte tafel gezeten. Dit was toch wel maanden geleden en dat voelde ook zo. Even gezellig zo weer met z'n allen, echt family time.
Afgelopen week zijn vooral Bram en Luca hard bezig geweest met het zoeken naar auto's. Ze hebben heel wat garage's gezien. Uiteindelijk hebben we een auto weten te scoren, nou ja... in zoverre; we hebben hem nog niet. De verwachting is dat we vanaf dinsdag er in rond kunnen rijden. Iedereen heeft dan een eigen plekje om te zitten, erg fijn. Niet dat dat hier nodig is, maar voor onze oren is dat wel erg fijn.
Doordat we niet echt een auto hadden, hebben we niet heel veel ondernomen, maar we mochten wel de auto van onze huisbaas lenen. De kinderen moesten in het bakkie zitten en dan konden we toch weg. We zijn naar het fort Wonderboom gegaan en kwamen tegen verwachting zebra's tegen. Erg bijzonder en mooie beestjes. We konden erg dichtbij komen en de kinderen willen elke dag wel zo'n avontuur.
We hebben ook een kerk in de buurt bezocht, maar daar voelde we ons niet heel erg op ons gemak. Zondag even kijken waar we dan heen gaan.
We zijn nog steeds erg benieuwd wat God deze reis voor ons in petto heeft. Soms wordt je er misschien een beetje ongeduldig voor, maar ja dan heb je weer een wijze les te pakken :)
We zien uit naar wat er gaat komen en we genieten ondertussen van het gezin en het weer! Heerlijk wintersweer :)

Reacties

Populaire posts van deze blog

Verhuizen...

Fiona d'r nieuwe jurk