Auto

Joepie! We hebben een auto! Inmiddels mogen we al een paar dagen genieten van onze nieuwe auto. Dat is toch echt heel fijn een beetje mobiliteit. Officieel is hij nog niet van ons, maar daar moeten we dan ook nog 4 weken op wachten.
Afgelopen weekend zijn we naar een paasconferentie geweest. Was erg leuk en bijzonder om mee te maken. Het lijkt een beetje op opwekking, maar dan in het klein. Er wordt dan afrikaans of engels gesproken. Het is erg leuk om dat afrikaanse taaltje te horen, het heeft best veel weg van het nederlands. Alleen spreken ze vaak zo snel dat we het niet verstaan. We zongen ook het voor ons bekende lied; In de hemel is de Heer, maar nu in het afrikaans. Dit lied hadden we gezongen in de afscheidsdienst in de Shelter, dus het was extra bijzonder om dit hier weer terug te horen.
Verder zijn we lekker aan het thuisonderwijzen en hebben we gesprekken met wat pastors hier.
Over 1 week hebben we toch geen huis meer, dus we moeten nu ook opzoek naar iets nieuws. God voorziet en dat merken we elke keer weer, hierin vertrouwen we er ook op dat we weer een huis krijgen waar we lekker kunnen wonen.
Gisteren reden we net buiten Pretoria om even naar het meer te gaan, maar onderweg kwamen we wat paarden tegen. We waren daar gestopt en op dat moment waren ze net bezig om de paarden in hun hokken te gaan doen. Er kwamen eerst een paar paarden en toen nog een paar en nog een paar.... 70 paarden later, kids helemaal happy. We konden daar ook paardrijden, maar op dat moment hadden we er even geen tijd. We gaan er vast nog een keer naar terug.
Nou ja dat was het even voor nu, de foto's volgen nog.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Verhuizen...

Fiona d'r nieuwe jurk