Huizenjacht

Het is alweer een tijd geleden dat ik een berichtje heb geplaatst. Er is een hoop gebeurd en soms weet je ook eigenlijk niet meer wanneer wat gebeurd is.
Vrijdag 13 april, sommige zullen wel denken, jaja vrijdag de 13de..., maar toen werd ik ziek en behoorlijk ook. Zo erg kan ik me niet herinneren, het kwam er aan beide kanten uit zeg maar :) De hele zaterdag heb ik in bed gelegen, ik kon ook niet anders zo slap als ik me voelde. Na bijna de hele dag geslapen te hebben voelde ik me gelukkig wat opknappen. Zondag zijn we gewoon naar de kerk gegaan, maar wel rustig aan gedaan.
Maandag hoorde we dat we toch woensdag uit ons huisje moesten. Het leek er even op dat we mochten blijven zitten, omdat er nog niet betaald was door de nieuwe mensen. Nu was Bram ook ziek geworden, maar dat kwam erg ongelukkig uit. Tussen de belletjes door kroop hij even zijn bed in, verder is hij er gelukkig aardig goed vanaf gekomen. Het bleek een griep te zijn die hier veel voorkwam, half Pretoria lag plat. Hier gaan ze dan meteen naar de dokter voor een antibioticakuur, dat hebben wij toch maar niet gedaan.
We hebben in die periode heel wat contacten gehad doordat we opzoek waren naar een nieuw stekkie. Zo kwamen we ook uit bij meneer John. Hij vond het erg bijzonder dat we zijn telefoonnummer hadden en wilde graag met ons aan de slag. Een aantal middagen zijn we daar geweest. De laatste middag was een soort gathering. Bram ging met meerdere mensen om de tafel om samen te bidden en te kijken wat de plannen hier voor ons zijn. Wij werden door een schoonzus en zwager rondgeleid op de boerderij. Eerst kregen we een lunchpakketje mee en daarna gingen we bij alle dieren kijken. De kinderen hebben er erg van genoten.
Lisa is in de tussen tijd ook nog gebeten door een hond, wel 3 keer.Dus we hebben ook nog een paar uur in het ziekenhuis vertoefd om het halen van een tetanusprik. Hierdoor is ze nu erg bang voor honden. We proberen haar wel weer te laten wennen aan honden, ze vindt het nog erg spannend.  
We zaten inmiddels bij ons tweede guesthouse, hier zitten we nog steeds. Op zich bevalt dit wel erg goed, maar voor onze portemonnee is dit niet zo goed.
We hebben al 2 keer bijna een huis gehad, maar beide keren ging dit op het laatst niet door. De eerste keer doordat de eigenaresse het voor ons niet veilig genoeg vond. De tweede keer hadden wij er niet een goed gevoel over, het lijkt er nu op dat we een huis gevonden hebben die ook nog gemeubileerd is. We zullen wel zien wanneer we daar in kunnen. Het was in ieder geval voor de eigenares een gebedsverhoring! Erg leuk om dat ook weer mee te maken.
Mijn ouders zijn nu onderweg naar ons toe, we zien er erg naar uit. We gaan nu even lekker vakantie vieren en even niet denken aan huizen zoeken.
De foto's waren al bijgewerkt door Bram... het zijn er vast niet weinig :)

Groetjes! 
Quany

Reacties

Populaire posts van deze blog

Verhuizen...

Fiona d'r nieuwe jurk