Lisa's birthday party

Vandaag hebben we alvast gevierd dat Lisa 7 wordt. Ze wilde heel graag naar het zwembad en ook graag 's ochtends vroeg. De vorige keer waren we allemaal verbrand en dat wilde ze graag voorkomen :) Erg leuk dat ze daar ook goed over nadenkt. Dus wij zijn op tijd naar het zwembad gegaan in Mukono, we waren daar voor 10-en en het bleek dat het zwembad eigenlijk nog dicht was. We gingen het vragen, maar nee hoor het zwembad is echt al open. We waren weer van harte welkom :) Ze waren nog even aan het schoonmaken, maar we mochten al wel lekker gaan zwemmen. Helaas had Bram gisteren zijn kleine teen geschaafd en kon hij niet mee zwemmen, hij mocht vanaf de kant meegenieten.
We hebben heerlijk gezwommen en toch wel wat in de zon gelegen, het was nog vroeg :)... In dit zwembad heb je gelukkig ook ruime schaduw plekken.
Na een colaatje en wat pannenkoeken, tja die pannenkoeken hadden we natuurlijk gewoon meegenomen :), zijn we naar de bank gelopen. Bram ging daar even heen en wij gingen 'even' op hem wachten. Het duurde inmiddels wel heeeeel lang, gelukkig hij kwam er aan gelopen. De kids blij, eindelijk dan kunnen we op de boda naar huis. Helaas er was geen geld uit de automaat gekomen, nu moesten we met het bonnetje naar binnen. Daar stond ook een hele rij, maar gelukkig kwam de manager ons al gauw helpen. Hij zij dat het geld toch echt niet afgeschreven zou worden, dat stond onderaan de bon. Het was nauwelijks te lezen, maar goed veel anders konden we ook niet. Inmiddels was de rij buiten ook nog niet echt gekrompen, dus we werden naar een andere bank gestuurd. Daar aangekomen en weer een poosje gewacht... helaas die accepteerde ons pas al helemaal niet. De kids waren inmiddels wel een beetje ongeduldig geworden, maar ja als je dan uitlegt dat je zonder geld moet lopen naar huis, kwam het geduld wel weer terug :). Tja dan moet je dus weer terug naar de eerste bank en dan zit er niks anders op dan wachten. Met z'n allen in de rij, gelukkig deed inmiddels een tweede automaat het en kwam er ook nog geld uit! Joepie, we konden toch naar huis toe. Dit geintje duurde wel ruim een uur, maar ja dan weet je ook weer beter hoe Uganda in elkaar zit... Of zou het in Nederland niet anders gaan :P
Thuis gekomen zijn we gauw appeltaart gaan bakken, want Reny en Suzannah zouden ook nog op het feestje komen. Samen waren we zo klaar en gelukkig heeft onze lieve buurvrouw een oventje en hadden we als toetje een heerlijk taartje.
Terwijl Bram het eten kookte en de appeltaart in de oven zat, hebben we nog even allemaal onze nagels gelakt. Dat was ook een onderdeel van haar feestje, ze had alles alvast van te voren uitbedacht :) en daarna nog even genieten van Cinderella.
Morgenochtend krijgt ze nog haar cadeautjes van ons, van Reen en Suus heeft ze ze al gekregen. Erg leuk om een Lisa zo te zien glunderen.
De foto's volgen nog, inmiddels kun je op de banner hierboven klikken en ga je meteen naar de foto's toe.


Reacties

Anoniem zei…
Gefeliciteerd Lisa! Hele fijne dag toegewenst! Kusjes Djalisa, Daniel en Levi!
O, ik weet het nog goed! Onze eerste 'excursie' met de eierproefjes en de kippenfarm. En toen Lisa met haar mooie verjaardagshoed op de stoel en wij zingen en zij trakteren. Heb het fotootje nog even bekeken, maar die kan ik hier helaas niet bij plakken.
Ik bedoel maar: ook dit jaar weer van harte gefeliciteerd :-D
Heel gaaf om jullie verhalen te lezen en foto's te zien! Beterschap voor de zieken en geniet!
Familie Vos zei…
Hallo familie,

Vanaf de bank in een koud Nederland, genieten wij van de de verhalen en de foto's van jullie, prachtig! Leuk om te zien. Wij willen Lisa ook van harte feliciteren, met name door Jorinde en Tijmen. Ze hopen dat het jullie goed gaat!

Populaire posts van deze blog

Verhuizen...

Fiona d'r nieuwe jurk