Ouders op bezoek

Afgelopen 2 weken mochten we genieten van het bezoek van mijn ouders oftewel; Opa en Oma!
De eerste nacht hebben zij alvast op ons nieuwe stekje geslapen, maar die dag erna konden wij er ook terecht. Het was even wat passen en meten, maar het is toch gelukt. We hadden 2 slaapkamers met z'n negenen. Alle kids bij elkaar en dan wij met m'n ouders op één slaapkamer. Zij gaven de voorkeur om op de grond te slapen, want elk moment zou die andere slaapkamer weer vrijkomen en dan konden zij daar weer in terecht.
Dus met andere woorden hadden we 2 zwervers op de grond liggen... Het zijn hun eigen woorden, hoor!
We hebben lekker wat rondgereden, familie, Pilanesberg en Voortrekkersmonument bezocht. Een lekker vakantie weekje.
Mijn ouders zijn er toen nog een paar dagen met z'n tweeën tussen uitgepiept en zijn opgewaardeerd van zwervers naar voorname gasten :) Ze hadden erg comfortabele kamers daar :).
Wij hebben in die dagen weer even 'normaal' geleefd. Bram heeft gewerkt en ik ben met de kids aan de slag gegaan. Was ook wel erg fijn na al dat gezoek naar huizen om weer even een normaal leventje te hebben.
Zaterdag kwamen ze weer terug en konden ze in de andere kamer terecht, erg fijn.
Toen braken de laatste dagen al weer aan, wat gaan 2 weken toch snel. We hebben nog een nicht van mijn vader bezocht. We zijn nog een dagje naar een mijn geweest en de laatste dag heb ik nog gewinkeld met mijn moeder. Op zoek naar korte broeken, wat hier een hele uitdaging blijkt te zijn. Het wordt namelijk winter, dus ze verkopen vooral dikke winterjassen, lange broeken en shirts met lange mouwen. Ze vinden het hier echt heel koud. Wij genieten nog lekker van de zon en het lekkere temperatuurtje.
We hebben mijn ouders weggebracht naar Johannesburg en hebben afscheid genomen. Het was niet leuk om weer afscheid te nemen, ook omdat je niet weet wanneer je elkaar weer in de armen kunt nemen.
We kijken terug op een leuke, gezellige tijd met elkaar.
Voor alle overige foto's kun je hiernaast even klikken op foto's Zuid Afrika. Bram heeft overal weer een tekstje bij getypt, geniet ervan!


Reacties

Populaire posts van deze blog

Verhuizen...

Fiona d'r nieuwe jurk